Hlavní navigace

Názor k článku Jak jsem kupoval auto u AAA Auto (zkušenost) od Ivano - Ti co si myslí, že jsou tu jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 1. 2018 16:29

    Ivano (neregistrovaný)

    Ti co si myslí, že jsou tu jen informace jedna paní povídala, tak já mám taky zkušenost. Trvalo mi 9 měsíců, než mi AAA přepsali auto na mě. Nutno dodat že jsem pouze chtěl, aby auto dostali do stavu, který byl deklarovaný před koupí. Po 6 měsících reklamací a stížností jsem to chtěl vzdát, tak jsem řekl ať to na mě přepíšou jak to je. Zjistilo se, že vlastně nejsou schopni ani udělat to, do čeho mě do té doby tlačili (napsat do techničáku deklarovaný stav vozu). Nabídli mi výměnu, vybral jsem jiné auto - podle webu bylo v Praze, podle zaměstnance v Sokolově, týden mi ho slibovali a pak řekli že je rozbité. Týden na to jsem toto auto potkal o dvě ulice od nás - podle SPZ (kontrola pojišťovny) bylo již v té době 14 dní prodané.
    Nabídli mi jiné auto, vypadalo celkem zajímavě, finanční pobídkou mě do něj i tlačili (Outback v naftě). Po diskuzi na subaru foru, kde byl jednoznačný verdikt nebrat (děkuji za věcné připomínky), jsem raději začal vyjednávat o kompromisech z jejich strany (výhoda byla na mé straně, protože jsem měl auto, které podle smlouvy nešlo přepsat). Během prohlídky v AAA se problém s turbem záhadně vyřešil (podle slov AAA s ním nic nedělali), dostal jsem nějaké "dary" a finanční kompenzace, takže jsem z toho vybruslil ještě dobře. Stálo to ale plno nervů, studování slov, konzultace s právníkem atd.

    V případě problému s Vámi vy***ou stejně jako to dělají pojišťovny. Např. deklarovaná třída D byla podle technika kvůli několika bouchancům (vzhledově bylo auto v horším stavu, interier a zbytek vypadal dobře). Svedli na to ale jakoukoliv další vadu.
    Reklamační člověk byl tatar se základní školou - nastrčený jen na to aby říkal že nic nebude. Nevěděl ani že podle zákona musí vystavit reklamační protokol (tvrdil že jen na požádání).

    Pokud máte rádi svůj čas, nakupujte jinde, ideálně od koncáka - dá se předpokládat že kupoval dražší auto než kupujete vy, tzn. má méně času na blbiny než vy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).