Hlavní navigace

Názor k článku Jak jsem kupoval auto u AAA Auto (zkušenost) od Brouk - Nekterym vyse diskutujicim: mozna mate pravdu v tom,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2013 10:14

    Brouk (neregistrovaný)

    Nekterym vyse diskutujicim: mozna mate pravdu v tom, ze jsou i horsi bazary (znam ale par dobrych - tim myslim firmy, u kterych se nebojim podepsat smlouvu, a kterym verim, co mi do telefonu reknou) - to ale neznamena, ze budu hodnotit AAA podle tech spatnych. Ja povazuju AAA Auto za nemoralni, podvodne a vychcane bastardy, kteri nemaji na trhu co delat.

    Moje velice spatna zkusenost s AAA pri prodeji meho auta POTVRZUJE to, ze vybaveni auta hned nasledne ocesou na kost.

    Muj pribej:
    Hned druhy den po prodeji (nikdy vice!) jsem se sel na zkousku podivat: byly tam sjete (vymenene, opravdu sjete!) pneu, extra sada zimnich pneu samozrejme pryc, moderni radio pryc, stresni nosic pryc, original Volvo koberecky pryc. Prodejce (jiny nez den predtim) mi bezelstne tvrdil tu pohadku "ze si to lidi vetsinou vezmou nez to prodaji, ale ze jestli chci tak si u nich muzu nejake doplnky koupit".
    Cena holeho auta byla VICE nez dvojnasobna oproti vykupni cene (30000 versus 75000) - ptate-li se proc jsem prodal za tak malo, to je story ktera me dodnes sere, a ani o tom nechci mluvit... (dalsi podvod od AAA).
    A co AAA napsalo o mem byvalem autu v inzeratu, to bylo velice vtipne:
    - "trvale garazovany vuz" (nikdy jsem nemel v garazi, bylo to v silenem stavu jak to parkovalo na prazskych parkovistich)
    - po nekurakovi (zvlastni bylo, ze manzelka nekuracka citila, ze to fakt najednou nesmrdi, tak to museli necim vystrikat)
    - nebourane (to vazne prehnali, protoze to jsem nikdy nerikal a nebyla to pravda!)
    Jedine co sedelo byl stav tachometru, i kdyz byl v inzeratu trochu mensi :)

    At se kazdy rozhodne sam, kde bude kupovat. Ale at me nikdo nekrmi historkama o tom, ze to lip delat nejde - ja jsem od te doby nasel mnohem lepsi mista, kde kupovat a prodavat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).