Hlavní navigace

Názor k článku Jak jsem kupoval auto u AAA Auto (zkušenost) od MMM - Víte, ďábel je vždycky skryt v detailu. Připusťme,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 5. 2013 13:04

    MMM (neregistrovaný)

    Víte, ďábel je vždycky skryt v detailu. Připusťme, že v Áčkách je dobrý výběr aut. A že ta auta nejsou o nic horší, než ty vraky v ostatních bazarech. Ten detail je tady skryt v perfektně trénované prodejní síti, navíc v cíleném výběru naprosto bezohledných jedinců (pár těch lidí jsem tam poznal a běhal mi z nich mráz po zádech, troufám si říct, že se v lidech trochu vyznám). Pokud nejste připraveni na to, co Vás tam při obchodním jednání čeká, s velikou pravděpodobností (hraničící s jistotou) dopadne obchodní jednání ve Váš neprospěch (koupíte něco, co nechcete za podmínek, které jsou pro vás nevýhodné). Áčka jsou dobrou volbou pro člověka, který se v autech opravdu vyzná a navíc je to ostřílený obchodník, který se nenechá oblbnout prodejními fintami a jde si velice tvrdě za svým. Také si myslím, že nemusí být špatné tam auto prodat (lidé, co tam auta vykupují tomu rozumí jako koza petrželi - jejich cílem je koupit lacino, trochu to auto umít a navonět a pak co nejrychleji s co nejzajímavější marží prodat). Ale pro člověka, který si umí maximálně vyměnit olej a není obeznámen s tím, jaké formy psychologického nátlaku se v obchodu používají je nákup u společnosti AAA cestou do pekel.

    Ale jak už tady bylo zmíněno, běžte se tam podívat a předstírejte zájem - bude to pro Vás ta nejlepší škola života, jakou můžete ve styku s obchodníky dostat.- a navíc zadarmo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).