Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak bude probíhat ukončování druhého pilíře? od antisosan - Proc neokrast lidi na sve populisticke sliby-zrusime jim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 11. 2014 10:13

    antisosan (neregistrovaný)

    Proc neokrast lidi na sve populisticke sliby-zrusime jim 2.pilir, ze? Mysleni socanu je jako mysleni smejdu--nalak
    at na spekacky a prohlidku hradu za 99,-kc a tam jim prodat predrazene hrnce, nebo deky.... :-):-) to je jako zrusime vam poplatky ve zdravotnictvi a pritom pojedeme na 100 miliardovy dluh, vsak vasi vnuci to jednou zaplati....

  • 18. 11. 2014 10:37

    Intri (neregistrovaný)

    Poplatky a vůbec daně obecně budou mít smysl, až se v politice přestane krást (takže nikdy). Peněz se vybírá hromada, s největší pravděpodobností dost na to, aby se rok co rok umořoval státní dluh o významnou částku, ale to by se muselo správně hospodařit, žádné malé domů. To žádné zavedení nebo zrušení zdravotnických poplatků (které jsou mj. v rozporu s Ústavou) nezmění.

  • 18. 11. 2014 11:02

    Jarmila (neregistrovaný)

    Zavedení poplatků byla nebetyčná pitomost. Na jednu stranu zodpovědní pindali cosi o "regulačních" poplatcích, na druhou stranu vybrali poplatek i od člověka, kterého přivezli do špitálu v noci po havárce. To chtěli regulovat i zlámané ruce nebo havárky? Zezačátku byly poplatky pro zdravotnictví zlatým dolem, protože lékaři si pacienta přeposílali mezi sebou a každý z nich vybral poplateček, než byla tato praxe aspoň omezena.
    Chápala bych poplatky v okamžiku, kdy by se snížila zdravotní daň. Když ale byly poplatky zavedeny a zdravotní daň zůstala stejná, bylo jasné, že je to jen další odvod do bezedného chřtánu. Ve zdravotnictví je peněz dost, ale na různé přerozdělování je jich fakt málo.

  • 18. 11. 2014 18:19

    xf (neregistrovaný)

    Ano, jednou mi to nedalo, provést jednu škodolibost. Zeptal jsem se jednoho obhájce "regulačních" poplatků, poté co ho odvezlo houkavý auto, když se uzravil, jestli od něj vybrali ten regulační poplatek. A jestli ho těch 30 Kč odradilo od nadužívání záchranky.

    Prý těch 30 Kč vybrali.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).