Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Invalidní jste, ale důchod vám sebereme. Kdy se odebírají invalidní důchody? od Kolík - Mám příbuzného který se propil až do invalidního...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 8. 2017 11:16

    Kolík (neregistrovaný)

    Mám příbuzného který se propil až do invalidního důchodu a žije si na naše peníze jak paša.
    Proto asi museli sebrat sousedce (byla ochrnutá na půl těla) část příspěvků na nemohoucnost aby jsme mohli dotovat takovou pakáž.
    Copak stát nemá páky jak donutit tyto lidi něco dělat?

  • 11. 8. 2017 18:03

    kolíkovi od Bee (neregistrovaný)

    Alkoholismus je diagnóza, alkoholik je duševně nemocný člověk. Léčit jakékoliv nemoci tvrdým režimem a nucením k práci? Demokratický systém nemá na tenhle tlak nástroje, i když by byl užitečný. Ve chvíli, kdy má alkoholik zničená játra už moc nepomůže mu nadávat. Nebo se společnost rozhodla, že humanismus je přežitek a invalidi zaslouží jen eutanazii? Kam jsme to dospěli, ani ne za 30 let? Sobectví místo soucitu, trest místo pomoci, závist, předsudky, nenávist a strach. Dost smutný vývoj ve svobodné společnosti.

  • 17. 12. 2017 1:27

    René2 (neregistrovaný)

    Toto není svobodná společnost, ve které v současnosti ( 1989 až 2018 ) žijeme. Jsme ovládaní německo-EN-NL-CH-americkými firmami za účelem zisku ( vyždímat ho z nás ). Proto zde není místo pro lidskost.

    Proto se musíme od těchto psychicky vadných ze Západu ( nikoliv nemocných ) znovu osvobodit. Jako už tolikrát v dějinách.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).