Hlavní navigace

Názor k článku Inkasní agentury: Řešení pohledávek na zakázku od Petr - Dobrý den všem čtenářům tohoto diskuzního vlákna. Dlouho jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 7. 2012 12:35

    Petr (neregistrovaný)

    Dobrý den všem čtenářům tohoto diskuzního vlákna.
    Dlouho jsem nepřidal žádný komentář, tak si dovolím pár novinek. V poslední době, (cca 1-2měsíce) jsem měl několik telefonátů, které se týkaly mé směnky. Jednoduše řečeno, volali samí "zajímaví" lidé s podivným přízvukem v řeči. No nic, to by nebylo zas tak nic zvláštního. Jednoho dne však zavolal pan Mgr. Jiří Malínek a představil se jako právní zástupce pana Bc.Hrnečka a nabídl rychlé řešení mého sporu formou dohody o narovnání a následném vrácení všech mých finanč.prostředků, které pan Hrneček, dle mého, neprávem vyinkasoval. Byl mi e-mailován návrh dohody ke schválení, já po drobných korekcích ho odsouhlasil a druhý den mi byly na účet zaslány peníze! NEUVĚŘITELNÉ. Divil se i můj advokát Já podepsal návrh dohody a zaslal panu Mgr.Malínkovi zpět. Tím je věc uzavřena.
    Chtěl bych, oproti praktikám pana Hrnečka, zachovat si krédo slušného člověka, a proto nebudu zde v tomto vláknu popisovat, co vše jsem podnikl a byl připraven použít proti panu Hrnečkovi v přípravované žalobě. Je zvláštní, že se zde nedebatuje např. o tom, jak pan Hrneček ODKOUPIL, VYMOHL atd, ale o tom, jak jsme mu všichni naletěli!!
    K napsání tohoto příspěvku jsem se rozhodl poté, co mne telefonicky kontaktoval jistý pán, který bohužel také zaplatil předem a podepsal tzv. "Hrnečkův dodatek ke smlouvě" a následně se rozhodl zjistit na netu nějaké informace. Pozdě. Budu zmiňovanému pánovi přát hodně štěstí a pevné nervy.
    Na závěr - Vám, kteří jste se rozhodli svěřit svoji pohledávku České ink. a faktor. společnosti, která se honosí svoji profesionalitou a hlavně profesionálním kolektivem v čele s panem Bc. Hrnečkem, si dovolím poradit následující - V žádném případě neplaťte žádné peníze PŘEDEM a smlouvu o postoupení pohledávky za úplatu (to je ta forma, kterou používá Čifs nejraději), kterou event. podepíšete, už nepřikrášlujte podpisem žádných dalších dodatků a smluv!!!! Budete překvapeni, jak se okamžitě změní "profesonální" přístup dotyčných "profesionálů" a potažmo i jejich chování k Vám. Problém s dlužníkem Vám to nevyřeší. Ale spolehlivě se vyhnete dalším problémům. Já osobně jsem velmi rád, že vše skončilo dohodou o narovnání, neb případný soudní spor by nestál pouze těch 20.000,-Kč, ale mnohem víc a o psychice se ani nebudu zmiňovat. Veškeré problémy jsou v neinformovanosti, částečné naivitě nás věřitelů, to se musí přiznat a v záměrném zamlčování faktů a podstatných detailů panem Hrnečkem při jednání o postoupení pohledávky. Na pana Bc.Hrnečka i jeho kolektiv, s neskrývanou radostí, od této chvíle zapomínám!!
    To je asi tak vše, co jsem chtěl říci. Bude-li mít kdokoli zájem mne kontaktovat, nechť tak s klidem učiní. Tel.číslo i moje e-mailová adresa jsou ve vláknu. Petr.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).