Hlavní navigace

Názor k článku Inkasní agentury: Řešení pohledávek na zakázku od ooogeth critics - Vážený pane Petře, naparosto s Vámi souhlasím a ráda...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 6. 2012 13:16

    ooogeth critics (neregistrovaný)

    Vážený pane Petře,
    naparosto s Vámi souhlasím a ráda bych "Hrnečkům" dala za uši společně s Vámi a ostatními podvedenými.
    Bohužel, byť jsem vzdělaná v oboru financí a bankovnictví nebo možná právě proto...dostali mě. Pokouším se s nimi jednat třetí měsíc...nemám ani navrácenu svou jistinu, jak slíbili do 24 - max 48 hodin a už vůbec ne peníze za odkup Směnky apod.. Jsem na mizině.....jelikož do oněch 24 hodin jsem místo slíbených peněz obdržela exekuci, podotýkám, že totálně neoprávněnou....a mám dojem, že je to jedna z jejich přilehlých praktik. Následný den pak nabídky pomoci různými úvěry apod. ve věci mé exekuce.
    Připadalo mi to tak strašně idiotské, až jsem tomu snad zprvu nevěnovala řádnou pozornost, stále jsem si říkala,že přeci vědí, že nemají před sebou idiota, ale chytrou ženskou a že mé prognozy jsou spíše neoprávněně intuitivní.....no stalo se.
    Samozřejmě jsem se ihned obrátila na soud, ovšem na vše je dnes spoustu časových lhůt. Nemám přístup k účtům, mám zastaveny nemovitosti, mí dlužníci se zdají vysmátí a pánové z faktoringu mě odkazují jeden na druhého a snaží se mi vnutit, že mé pohledávky vymáhají, na což jim, prominte mi tu upřímnost.."z vysoka seru", jelikož toto nebylo předmětem dohody, nevím, proč bych solila nějaké jistiny, k vymáhání naprosto regulérní "Směnky bez protestu", kterou jsem mohla poukázat vymáhání případně soudu v místě svého bydliště a ne se producírovat po Praze - 180 km od bydliště za nějakým blbem, kterého jsem...a to si přesdstavte ani doposud neviděla.
    Budu ráda, když se se mnou kontaktujete. Dnes jim odesílám dopis, v kterém celý jejich postup rekapituluji, analůyzuji a připojuji zmínku o medializaci celého případu a předpokládám výhružky dostát.
    kudrnacova.dag­mar@czin.eu
    731 081 679

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).