Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku I na nezaměstnanosti se dá vydělat od studentka - Jako vysokoškolačka bez milionářských rodičů každé prázdniny pracuji....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 8. 2009 8:04

    studentka (neregistrovaný)
    Jako vysokoškolačka bez milionářských rodičů každé prázdniny pracuji. Brigády si hledám většinou v inzerátech nebo v agenturách. Jedna taková byla zapsána v obchodním rejstříku pod "cestovní ruch a pohostinství. Podezřelá byla hned při první návštěvě. Zajímalo je pouze jak vypadám, žádné jazykové ani jiné znalosti nepožadovali. Samozřejmě jsem odmítla, hledali totiž prostitutky do zahraničí. zajímalo by mě proto, zda někdo kontroluje podle OR zaregistrovanou činnost a jestli existuje nějaký postih. Ráda se poučím.
  • 12. 8. 2009 9:06

    Mameluk (neregistrovaný)
    To já zse vyhodil 600Kč jedné slovenské agentuře za práci v zahraničí:-( Slibovaná lokalita měl být Rakousko, Německo. Po zaplacení jsem si výhlídnul jedno místo v jedné rak. zemědělské firmě, poskytl jsem tedy svoje údaje a čekal na vyjádření rakouského zaměstnavatele. Po neustálém volání do agentury s tím jak probíhá výběrové řízení, se mnou mluvil po každé někdo jinný. Tak až po třech měsících sem se dopídil k výsledku a to byl takový, že do Rak. ani můj životopis nepřeposlali a zaslali mi novou nabídku a ta byla do Španělska, ale né už za 600Kč, ale rovnou složit deste litrů s tím, že je to prakticky stoprocentní, že to vyjde.Tak jsem je všechny poslal do análního otvoru a práci si hledám na vlastní pěst:-).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).