Hlavní navigace

Názor k článku Hypotéky přes 6 % p.a. MONETA výrazně zdražila úvěry na bydlení od Kousavka - Aspoň se přestane stavět a začnou se rekonstruovat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 5. 2022 12:23

    Kousavka

    Aspoň se přestane stavět a začnou se rekonstruovat již stojící nemovitosti. Vždyť jen kolik bytů se po r. 1989 změnilo na kanceláře, to ty byty nikde a nikomu nechyběly?
    Krom toho by nebylo na škodu, kdyby firmy revidovaly potřebu kancelářských ploch. V digitální době (což v plné nahotě ukázala i doba covidová) je spousta kancelářských ploch přežitkem a tisíce lidí můžou pracovat i z domova. Ubyde zbytečné trajdání auty sem a tam, nebudu zácpy na silnicích, lidi můžou bydlet i mimo velká města. Jistě, jsou profese, kde prostě být musíte, Lékař musí být v nemocnici a z domova pracovat nemůže. leda by měl obývák předělaný na chirurgický sál. Prodavačka taky nemůže pracovat z domova, popelář jakbysmet. Ale různé účetní, konstruktéři, programátoři a další profese, z domova klidně pracovat můžou. A tisíce metrů kancelářských ploch se zase můžou změnit na byty.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).