Hlavní navigace

Názor k článku Ferratum Bank: Rychlé, ale drahé peníze s bankovní licencí (AKTUALIZOVÁNO) od miki - Nechápu, co tu řešíte. Berte, nebo nechte bejt....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 9. 2014 19:26

    miki (neregistrovaný)

    Nechápu, co tu řešíte. Berte, nebo nechte bejt. Myslím, že důležitější než RPSN je transparentnost. Víte za kolik si půjčujete, kolik a kdy vrátíte, tak proč ne? Pokud je to na Vás moc vysoké, podívejte se jinde.
    Nechci tuto banku hájit, ale jak někdo výše zmínil, že 20% RPSN má být lichva, tak to nepovede k ničemu jinému než k černým půjčkám a ještě většímu problému. Zavedené banky mají dnes vyšší úroky na kontokorentech a kreditkách pro prověřené klienty. Za kolik je tedy ekonomicky únosné půjčovat neprověřeným, mnohem rizikovějším klientům?
    Musíte vzít v úvahu, že nejste v cizině. Žijeme v banánistátu, kde se spravedlnosti nedovoláte. Soudní spor s dlužníkem je na roky a pokud už se domůžete rozsudku, tak mu nebude co vzít a soudní výlohy Vám nikdo neuhradí, natož dluh. A pokud bude dlužník chytrý a využije státem posvěcenou zlodejnu s názvem Oddlužení, tak se Vám ještě bude smát do očí.
    Pak holt musíte na vysokých úrocích vydělat i na tyto ztráty.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).