Hlavní navigace

Názor k článku Důchody ve světě pod drobnohledem od Jezevec - Vy člověče snad nežijete v dnešní době! Jste...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 8. 2007 10:19

    Jezevec (neregistrovaný)
    Vy člověče snad nežijete v dnešní době! Jste zavřený v ústavu? Čtu od vás vyýpadky už delší dobu. Že furt do každého rejete a s každým nesouhlasíte?* Proč furt na Západě, kde mají daleko lepší mzdy než my, stále stávkují a požadují to, čeho jsme se my mnohdy vzdali v rámci porevoluční euforie? Proč také nejdou dělat jinam? Podepisují pracovní smlouvy pod nátlakem? Proč nejdou podnikat? Proč taky jen skučí? ............

    Ano, lidem je bráněno pracavat v zemích EU (až na výjimky třeba Irska, kde by češi museli dělat podřadné práce, které tam nikdo nechce dělat - asi jako u nás UKáčka ... nebo tam dělají načerno). A nevím, proč by občané této země měli cestovat za prací do ciziny. Byli jsme přece svrchovaným státem. Nejsme snad v 19. století! Cožpak vidíte, že by z Ameriky, Německa, Francie atp. lidé hromadně vyjížděli za prací třeba k nám (vyjma nějakých opravdu machrů, co si je sem republika pozve a nebo pedofilů).



    *Mohu vám říci, že v práci máme taky takovou kolegyni, co do každého reje a každého napadá. Vždy musí mít odlišný názor. Tuhle na dálnici jsme předjížděli, za námi jelo cosi rychlejšího, tak jsem se zařadil do prava, aby mohlo předjet. "Necpi se tam mezi ně, jen ať si ten za náma počká, až všechny předjedeš!" O pár kilometrů dál navlas stejná situace. Tak jsem "poslechl" její předchozí rady a neuhnul jsem: "Pusť ho, vždyť nám projede kufrem, chceš nás zabít?!". Není co dodat!

    Budiž vám ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).