Hlavní navigace

Názor k článku Důchodová komise chce snižovat deficit účetními triky od as - Takže si zhrneme článek. Byl důchodový účet v roce...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2015 7:17

    as (neregistrovaný)

    Takže si zhrneme článek.

    Byl důchodový účet v roce 1990, kdy to převzala nová garnitura ze kterého se platili pouze a jenom důchody lidí co odváděli na svůj důchod.

    Pak přišel Klaus a spo. nechali s toho platit, invalidní(např. když někdo měl úraz apod. co mu dál znemožnil pracovat) a sociální důchod (např. skupina obyvatel co nikda nepracovala a teď dostanbe průměrný důchod).

    Když se najde někdo, kdo tyto složky chce opět vyjmout a z důchodového platit znovu jenom důchody, tak si hraje s čísly a je ekonomický nýmand?
    Já bych řekl, že konečně nastane situace, kdy nebude vykrádán důchodový účet, tedy žádná hra s čísli jak píše nautor článku (opravděpodobně plzenský ekonom).

    Proč Autore lžeš lidem o důchodech? Proč manipulukješ fakty a nenapíšeš raději, jak se od roku 1990-2015 vyvýjel důchodový systém včetně toho co se s něho platilo, co bylo vytaženo ppřepočteno vůči inflaci ke stavu roku 2015? To by se pak ukázal opak, že Bezděk a podobná verbež lidem lžou a důchodový průběžný systém funguje i v současnosti, ale byl by problém nebylo by jak vysvětlit lidem proč sprivatizovat kromě pražské vodárenské i důchodový systém a život další miliardáře...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).