Hlavní navigace

Názor k článku Důchodci na podporu nedosáhnou, studenti řeší placení pojištění od anonym - Budete se divit, já tuhle v Lidlu objevil...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 7. 2009 8:00

    anonymní
    Budete se divit, já tuhle v Lidlu objevil známého, Ing. před důchodem, jak tam hlídá. Chvíli jsem se s ním dal do řeči, říkal, že neví, jak to vydrží stát a chodit 13 hodin v kuse, že v tomhle věku ho už nikdo jiný nezaměstná. Ano, pokud nemáte známosti ... práce se sice dost, ale takové, co nikdo nechce dělat (ať už pro přemrštěné nároky na znalosti, vzdělání, pracovní podmínky nebo odměňování. Jen se těším, až dnešní mladí blbí ambiciozní dospějí také do předdůchodového věku a jak s nimi bude systém zacházet, to se budou divit, že se k nim někdo chová tak, jako se oni kdysi chovali k jiným.
    Dalšího známého jsem objevil v jiném obchodě. Dříve se živil instalatéřinou, ale nejsou zakázky. Přitom všude "odborníci" trvdí, že řemeslníci nestíhají a je jich málo. Možná v Praze, kde se staví, ale na venkově? Další, zedník, dělá v jedné automontovně. proč asi? Zedničinu dělá jako melouch po práci, ale prý by ho v dnešní konkurenci VŠ Ukáček neuživila. Další známý zedník jezdil před důchodem náklaďákem, prý se tolik nenadře a peníze má větší.
    Chce možná zvednout zadek od počítače a jít se podívat do reality, jak to chodí tam dole.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).