Hlavní navigace

Názor k článku Dlužíte na výživném pro nezletilé dítě? Můžete přijít o řidičák od l0l - vezmu to od konce, je uplne fuk zda...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 3. 2015 8:49

    l0l (neregistrovaný)

    vezmu to od konce, je uplne fuk zda je to 87k lidi nebo 500, vase retorika by se nezmenila. pokud tu existuje 1,5% lidi neschopny si zvysit kvalifikaci a jejich maximum konci u prevazeni spon na dilne nebo plnit regal v marketu tak maji proste adekvatni mzdu. minimalni kvalifikace (nulova) = minimalni mzda.

    proboha nebudte vztahovacny, jednou pouziju obecne vyjadreni jindy osobni, nehledejte za tim zadne schovavacky.

    to "rovni" byla reakce prave na vas post. despekt k zamestnavatelum a uvazovani lidi, kteri si pripadaji nedoceneni je prave v linii "hlavne at sousedovi chcipne koza" tudiz kdyz mam ja malo at ma i on.

    argument s pracekem jste nastolil vy, "at se na to vykasle" co by tedy pak mel delat? logicky jit na pracak, nebo mozna pro lidi s vasim uvazovanim se povesit na nejblizsi strom.

    ano nebavime se o me, ale to primo souvisi. proc ten clovek neodmitne nabidku zamestnavatele kdyz se mu zda nevyhodna, stejne jako to udelalo xy klientu me? v cem je to jine? ale chapu, ze kdyz nemate co zamestnavateli nabidnout, tak je tezke smlouvat o mzde. to ale neni problem zamestnavatele, spolecnosti ani statu.

    o dovolene jste nepsal, ale o dustojnem ziti, proto jsem se ptal co to pro vas znamena.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).