Hlavní navigace

Názor k článku Radoslav Szücs, Diners Club: Naše služby výrazně převyšují služby konkurence (rozhovor) od Klient. - Já jsem kdysi kartu DC dostal jen tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 6. 2012 13:19

    Klient. (neregistrovaný)

    Já jsem kdysi kartu DC dostal jen tak na zkoušku a nechal jsem si ji. Pak mi ji zpoplatnili na nějakých 1500 ročně. Je pravdou, že jsou lepší nabídky na trhu, já třeba mám účet u GE a k tomu tu kartu bene plus, dělá to už dost, co mi ušetřila, používám ji denně, platím s ní i služební výdaje :-). Ale DC jsem si stále nechal, je to pro mě záložní karta a má opravdu dobré pojištění. Za těch 125 Kč měsíčně se mi vyplatí, protože naší rodinu cestovní za rok vyjde plus mínus stejně, takže u DC alespoň na to nemusím myslet a mám kreditku v ceně.

    Co mi vadí je ten menší počet obchodníků. A třeba v ČR se s ní skoro vůbec nedá platit na webu, snad jen jízdenky drah, tam jsem ji kdysi dávno viděl. A není pravda, že v USA je síť pro Discover totožná pro Diners. Když na webu u US obchodu zvolím kartu Discover a uvedu tam číslo své Diners, tak nezaplatím. To jim ještě pořád nefunguje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).