Hlavní navigace

Názor k článku Desetník: Nejnižší poplatky má... nejdražší banka od anonym - ... srovnávat jejich plat s platem pokladní v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2006 8:14

    anonymní
    ... srovnávat jejich plat s platem pokladní v SM, to je pokrytecké ...
    nechápu, je snad pokladní v bance něco lepšího než pokladní v obchodě? Obchod je Uganda? Řekl bych, že z hlediska společenské důležitosti je pokladní v obchodě víc než pokladní v bance. Bohužel, v dnešní "demokratické" době jsou více ohodnoceny profese, které společnosti tolik nedávají a klidně by se bez nich obešlo než profese celospolečensky důležitější.Když půjdeme do základů, bez banky se mnoho lidí obejde, ale bez obchodní sítě se neobjede nikdo. Leda tak zákazníci kupující za 5 prstů.

    Co jste to za ústav, když zvedáte jen o 500 - 1500? Bohužel, v řadě jiných podniků nepřidají ani to, i když na to mají. Majitel firmy přece potřebuje nového Mercedesa, tak proč by svým ovečkám přidával, zvláště ví-li, že venku stojí houf nezaměstanných ochotných pracovat ještě za míň? Nebo v řadě podniků přidávají jen manažerům, a těm dole nepřidají vůbec nebo málo.

    Co jsem slyšel, tak přepážkoví pracovnící v některých bankách sice nemají platy ve výši 30 tisíc v základu, ale když pak k tomu berou prémie, platy na dovolené, příplatky, benefity, co jinde mnohdy vůbec neberou, tak se na těch 30 v poho dostanou. Jen to tolik nekřičí ... Jinak si nedovedu představit, proč se lidi v bankách ´drží svého koryta zuby nehty.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).