Hlavní navigace

Názor k článku Desetník: Oranžovomodrá válka s nejasným koncem od mofo - Obdivuji Vaše deduktivně-demagogické schopnosti. Vlastně se o dedukci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2008 22:03

    mofo (neregistrovaný)
    Obdivuji Vaše deduktivně-demagogické schopnosti. Vlastně se o dedukci nejedná, protože ta se alespoň opírá o logickou úvahu. Vyvodit ze zmíněné pasáže takový závěr (navíc obsahující vypointovaný vtip) je fascinující. Měl jste raději napsat, že kdo kope kanály za 120k ročně, tak je alespoň 10x blbější. Srovnávat nekvalifikovanou práci s brutálně kvalifikovanou je velice úsměvné. Kdo si myslíte, že přináší státu a společnosti více?

    Jinak nevím jak u lopat a u vás, ale u nás jsou přesčasy placeny standardně hodinovou sazbou * 1,25 resp 1,5 o víkendech. Motivace však není v žádném případě o přesčasech, ale také o vůli se vzdělávat, zlepšovat své schopnosti. Nejen za účelem zvýšení mzdy. A máte pravdu. Opravdu nedokážu pochopit jak někdo může dlouhodobě žít s 12k/měsíc, vysedával v hospodě aniž by na sobě více pracoval a přemýšlel na tom, jak s takové situace vyjít. Samozřejmně, že člověku s učňákem nikdo více nedá. Vám to připadá nenormální?

    Každý má svůj osud ve svých rukách.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).