alkoholu musel autor vypít, aby napsal tohle? Jak může proboha míchat sacharidy a cukr? Pak mu vychází hausnumera, ve kterých porovnává přirozený obsah cukrů v džusu se škroby ve chlebě. Ještě že tam nebylo, že bude dražší i víno, protože druháky se vyrábějí přislazením řepným cukrem!
No, a víte, že když autor vypil tolik toho alkoholu, tak do sebe dostal i pořádnou dávku cukrů? ;-)) Nebo to jsou sakra sacharidy? Čert aby se v tom vyznal :))
Mě ten článek přijde mimořádně vtipnej a na nějakejch sachridech mi fakt nesejde. Nejste náhodou trochu moc "škrobená"? ;-)
No jo, i Rum (pardon: tuzemák) a ocet se barví kulérem, což je jiný název pro karamelizovaný cukr. A kolik cukru neboli sacharidů je třeba v hladké mouce. Což studii na téma, zdali se zdražení dotklo sterilovaných okurek? Odpověď je jasná: nedotklo! Fabrika na znojemské okurky zkrachovala ještě před zdražením.