Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Co vám v roce 2011 nesebere ani exekutor od Honza - Jsem taky v situaci, kdy mi exekutor obstavil...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2011 13:39

    Honza (neregistrovaný)

    Jsem taky v situaci, kdy mi exekutor obstavil účet, kam mi chodily veškeré mé příjmy. Jak invalidní důchod, tak odměna za práci. Ačkoli jsem žádal všude možně, aby mi důchod neposílaly ty slepice z ČSSZ na účet, už po tři měsíce se tak děje a já nemám žádné prostředky k žití. Žádal jsem soud o nějaké opatření, kdy by mi byly poskytnuty nezbytné prostředky k životu. Marně. Pohledávku exekutora jsem zpochybnil a krajský soud zatím nerozhodl. Tak a teď mi někdo napište, že to je v pořádku.

  • 7. 1. 2011 18:07

    Theodore Bagwell (neregistrovaný)

    Předně, Honzo, z Tvých předchozích příspěvků na Měšci.cz je vidět, že nejsi nějaký blbec, hlupáček, naiva, tak se dosti divím, že to řešíš v čtenářské debatě - co myslíš asi, že Ti za moudro ostatní čtenáři poskytnou. (Rada zdarma a ještě od laiků? Co si od toho slibuješ?!) Řeš to s právníkem. (Teď mi došlo, že Ti tykám, to bych asi neměl..., tak dále vykání.) Ono je ale fuk, že Vám to posílají na účet, exekuce by Vám dopadla na ten důchod, i kdybys jej dostával poštovní poukázkou nebo třeba i, což se nedělá, kdybystet jej přijímal v hotovosti na pokladě OSSZ.

  • 7. 1. 2011 18:08

    Theodore Bagwell (neregistrovaný)

    No, koukám, že jsem se toho tykání zbavoval jen z části. Sorry. Příště si radši svůj příspěvek před odkliknutím prohlédnu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).