Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Co se může změnit po příštích volbách? od Vasek - Zacal jsem jako zamestnanec, pak jsem byl podnikatel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 1. 2005 18:10

    Vasek (neregistrovaný)
    Zacal jsem jako zamestnanec, pak jsem byl podnikatel a ted jsem opet jako zamestnanec a jsem pekne zdiman statem. Proc? Protoze CSSD!!! Tahle a dalsi strany tihnouci doleva likviduji obycejne lidi, kteri si chteji poctive vydelat na slusny zivot a silne podporuji sortu lidi vychovanou komunismem. Hnus. Dane platim nehorazne a to co mi zbude, se opet nekolikrat zdani za sluzby a vyrobky, za nez zaplatim. Do socialniho systemu platim palky, ktere vzivote neuvidim a tak stejne nikdo z me rodiny (treba v pripade umrti) a co se zdravotnich odvodu tyce, plati totez! Platim politickou garnituru, ktera nedokaze udelat zadnou poradnou pozitivni zmenu ku prospechu slusnych lidi a prosperity statu. Pravidelne sleduji politicke debaty a taktez deni v poslanecke snemove (vysilane CT) a neustale se presvedcuji, ze pokud nam nebude vladnou odvazna pravicove zamerena strana, tak bude stale naprosta vetsina lidi zivorit a preslapovat na miste.
  • 4. 1. 2005 20:44

    Fredy (neregistrovaný)
    Popsal jste jednu důležitou zkušenost, kterou považuji za stěžejní. Byl jste podnikatelem. Tudíž víte, co to obnáší.

    Naše republika je příliš mladá, na to aby mohla ctít odvážné lidi, kteří na sebe berou riziko podnikání a často dávají práci jiným.

    Proto bych zavedl zákon, kde by předchozí praxe v podnikání byla uvedena jako podmínka pro práci na úřadech a v politice. Švarc systém bych naopak prosazoval, neboť je to, kromě jiných výhod (a nevýhod) i velice účinný vzdělávací systém.

    A co se týče levice, tak ta už zbourala, co se dalo. Teď by se už konečně mělo začít stavět.
  • 9. 1. 2005 12:22

    p (neregistrovaný)
    Popravde v tomto mam trochu zmatek. Co se dani tyce, tak myslim, ze jsou podnikatele vyrazne zvyhodnovani.
    Sam pisete o Svarci, ktery je prave zalozen na tom, ze pracujici si polepsuje, ze vykonava totez na ZL. Kdybych ja presel na Svarc, usetrim mesicne cca 4 tisice a to si jeste budu moci odepisovat kazdou koninu.

    Potom take pozadovat podnikatelksou praxi pro verejne funkce je pomylene, zivot neni jen podnikani, pro mne je treba ekonomicky rust spise problematicky. Expodnikatele by meli automaticky odlisny pohled, chcete mne timto pripravit o volebni pravo?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).