Hlavní navigace

Názor k článku „Církev vždy byla znamením pokroku,“ říká šéf internetových projektů pražského arcibiskupství od H2O - Dám vám radu jak nepracovat a dostávat od...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2008 9:41

    H2O (neregistrovaný)
    Dám vám radu jak nepracovat a dostávat od státu peníze:
    1.) Založte si nějakou církev
    2.) Hlavně ji zaregistrujte, pokud budou dělat problémy, říkejte,že je to diskriminace názoru a náboženství - to pomáhá :-)
    3.) Pak předložte počet členů církve a výši jejich platu
    4.) Ministerstvo kultury vás bude potom štědře živit

    ANO, drtivou část duchovních totiž všichni platíme ze svých daní a to dokonce i ti, kteří nejsou věřící. A věřte, že to není pár set tisíc nebo milionů.
    Jen se zeptejte na Ministerstvu kultury kolik peněz teče na "pánbíčky" a hlavně proč tohle ministerstvo stále ovládá KDU-ČSL!
    A myslíte, že dá církev něco ze svého na charitu? Obešlete církve a chtějte po nich, aby vám předložily seznam projektů s částkami, nikdy je neuvidíte, dokonce ani Ministerstvo kultury nemůže vidět koho vlastně platí, protože jakmile si to vyžádá, přijede někdo z arcibiskupství a hned už nic není třeba.

    Církev by se měla vrátit ke své podstatě, pomáhat potřebným, ale to co předvádějí nyní je jen MAJETEK, PENÍZE, MOC. Asi si málo lidí pamatuje ze školy dějepis. Drtivá většina válek, vražd a násilí byla ve jménu Boha ze strany církve.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).