Hlavní navigace

Názor k článku Chtěli byste žít v bezpeněžní společnosti? od hwsoft - 1. nemusi je nekdo jiny zivit, oni se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 5. 2011 9:59

    hwsoft (neregistrovaný)

    1. nemusi je nekdo jiny zivit, oni se uzivi sami. Sdruzeni ktere jsem zakladal funguje od roku 2003, do dnesniho dne nebyla odmenach vyplacena ani koruna. Sdruzeni se stale rozviji a neni treba tyto lidi platit. Jde jen o to je spravne motivovat, nakonec se podivejte na ruzne cirkve. Tam lide take pracuji a jeste navic plati a neprijde jim to spatne, pokud dostanou to co cekaji

    2. neni to ze by nechteli pracovat, psal jsem o krizi kapitalizmu, kdy zkratka prace pro vetsinu nebyla a oni nemeli perspektivu, pak je ani hrozba vezeni (smrti) nezastrasila.

    Ony ty zdroje pri rozumnem vyuziti se daji chapat jako neomezene (omezene energii slunce). Ohledne luxusu jde o to, ze toto slovo muze casem zmizet ve vyznamu ktery zname ted. Ano luxus bude pochavala pred nastoupenou jednotkou, kdyz to ptrosku odlehcim.

    Statky budou produkovat stroje. I prumene znaly technik vidi, ze posledni dobou mira nutne lidske prace celosvetove klesa. Jakmile poklesne tak, bude prace vysadou, bude cas na zmenu rezimu.

    Dostupna levna energie neni, protoze to neni ekonomicky vyhodne, kdyby misto zbrojeni staty investovali do vyzkumu dulezitejsich veci, uz to tu davno mohlo byt, teoreticky to je spocitane, je potreba uvest do praxe.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).