Hlavní navigace

Názor k článku Chcete z mobilu volat levněji? Poradíme vám, jak na to od guest - Ponkrác: "Proč se vyjadřujete k něčemu čemu nerozumíte?...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 2. 2012 8:43

    guest (neregistrovaný)

    Ponkrác: "Proč se vyjadřujete k něčemu čemu nerozumíte? Skype umožňuje volat na jakýkoli telefon a mobil. VoIP umožňuje také volat na jakýkoli telefon a mobil. Atd."

    - A jak jste došel na to, že já tomu nerozumím? Samozřejmě že se dá skypem i VOIPem volat na běžná čísla, ale proti mobilním operátorům uštřím pár halířů...

    P: "Já jsem si postavil loni počítač, výkonově silně nadprůměr, a nežere ani polovinu. Zřejmě máte špatný počítač."

    - mě žere počítač od 90 do 130 W, k tomu LCD panel asi 35 W. Ale psal jsem obecně víte. Ne každý má tak úsporný stolní počítač jako já. A abych si stavěl extra počítač na volání, to radši budu volat z mobilu. Taková investice by se mi nevrátila za celý život.

    P: "Dokonce neznalý člověk uvidí telefon na Vašem stole – a ani nepozná, že nevolá z běžného telefonu, ačkoli v pozadí se vše odehraje přes skype či VoIP."

    - Budete se divit, ale přesně tohle mám doma už 5 let.

    P: "Když budete mít špatný mikrofon i v mobilu, dopadnete stejně. A stejně tak je to i s PDA."

    - takže v PDA za 12 000 (cena z roku 2008) mám podle Vás špatný mikrofon? Proč to ty kurvy šikmooké teda prodávají?

    P: "Tak jim prostě přes VoIP zavoláte na jejich mobil. A co? Stále to při dobrém výběru VoIP operátora budete mít levnější, než kdybyste volal přes mobilního operátora."

    - Na toto bych vážně nepřišel. Děkuji za tip. Už to tak doma praktikuju 5 let... Jenže průser je, že lidé si pak to číslo uloží jako moje mobilní číslo a pošlou mi na něj později SMSku, já nejsem doma a ona mi nepřijde. Ano, opět neznalost lidí, že pane... ale není každý fanda do výpočetní techniky aby věděl vše co víte Vy. Jinak já pracuju v oboru IT už 12 let, tak mě o těchto věcech moc poučovat nemusíte.

    To jsem fakt nečekal, že se tu najde takový pan Ponkrác, který můj příspěvek pochopí "po svém" tedy úplně špatně a dá si tolik práce s okomentováním každé mé věty, kterou špatně pochopil.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).