Hlavní navigace

Názor k článku Chcete z mobilu volat levněji? Poradíme vám, jak na to od Miloslav Ponkrác - „Tak u nas ovsem nefunguji ani ty pevne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 1. 2012 13:17

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    „Tak u nas ovsem nefunguji ani ty pevne linky lacine, ze. Taky jim tam funguji pagery, ktere se u nas vubec neujaly. Proto srovnavani v USA ve vsech smerech irelevantni...“

    Já jen reagoval na to, že mobil je automatickou součástí moderního člověka. Jinak že jsme 100 let za opicemi.

    A v USA prostě mobil není automatickou součástí moderního člověka. Zřejmě v USA jsou lidé racionálnější a víc hodnotí co má smysl.

    U nás stále fuguje lacině VoIP, stále funguje lacině Skype, a nebo lacině, vlastně zdarma rádiové vysílačky jako náhrada třeba kamarádů od Vodafone.


    „Jenom rikam, ze navody typu staci pohrozit odchodem a hned vam snesou modre z nebe, jsou uz trochu mimo.“

    Já si to dokážu představit. Prostě pohrůžku posuzuje nějaký konkrétní člověk a masa a kostí. A zaměstnancům operátora je to i zadnice, jak bude profitovat operátor. On chce mít klid, nechce nic řešit, a chce aby neměl problémy od nadřízeného. Vy pro něj nejste člověk, který něco přináší do firmy.

    Navíc dnešní firmy se k zaměstnancům chovají tak, že loajalita lidí nepřichází naprosto v úvahu.

    A k tomuto člověku přicházíte, takže když si nechce pálit prsty, tak se podle toho zachová.

    Jinak řečeno, je věcí náhody jak zareaguje konkrétní člověk, kterému přistane přenos čísla na stole. A on taky chce mít klid.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).