Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku „Chceme zahltit úřady, aby konečně něco dělaly,“ říkají strůjci honu na pojišťovny od Smíšené pocity. - Tak zastávat se pojišťoven je to poslední, co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2018 8:10

    Smíšené pocity. (neregistrovaný)

    Tak zastávat se pojišťoven je to poslední, co bych chtěla, ale nevím, co si mám o té nátlakové akci myslet. Jestli jde opravdu jen o "naštvané klienty", jak píše autor, nebo jde o něco víc. U nás neexistuje pojem hromadných žalob, takže soudy vše budou muset řešit po jedné a bude to velmi dlouho trvat. Stačí aby pár desítek tisíc lidí podalo návrhy k finančnímu arbitrovi a ten to může zabalit, nebo přijmout další stovku zaměstnanců. Také mám IŽP, moc tomu zase úplně nerozumím, ale před dvěma lety jsem si zrovna z pojistky vybírala asi 40 000 a pojistka mi jede dál. Mám na ní 2 miliony pro smrt z jakýchkoliv příčin, 4 miliony na trvalé následky úrazu. Pokud bych ji chtěla zneplatnit, myslím si, že v této době by mě už za tu cenu nikdo nepojistil, už jsou nějaké ty nemoci. Smlouvu jsem uzavírala na pobočce České spořitelny, žádný nátlak, vše mi vysvětlili. Tak nevím.

  • 7. 3. 2018 8:28

    Tomáš Marný

    Vy na své pojistce pojištění máte, takže to je OK. Jenže spousta tydýtů naletěla na reklamy České pojišťovny, že IŽP je "takové lepší spoření" a teď se diví, že pokud spadnou pod autobus, tak z pojistky nedostanou ani korunu.

  • 7. 3. 2018 8:28

    mexiko (neregistrovaný)

    Tak nikdo netvrdí, že se to týká všech klientů. Mě stačí ŽP bez I.
    Pokud arbitr bez nátlaku soudů nic nečinil, tak se v nejhorším nic moc nezmění, ale horší než to bylo do teď to už snad být nemůže.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).