Hlavní navigace

Názor k článku Centrální registr dlužníků: Česká finta, jak napálit zájemce o půjčku od Jaroslav - Centrální registr dlužníků je firma v čele s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 11. 2014 7:28

    Jaroslav (neregistrovaný)

    Centrální registr dlužníků je firma v čele s p. Jehličkou, kterého vyšetřuje policie na základě více trestních oznámení. Naposledy vyhrožoval televizní reportérce, o čemž se píše v novinách.

    CERD se tváří jako instituce a ve skutečnosti je to soukromá firma, která používá nekalé obchodní praktiky jako např. půlka policejního loga na stránkach nebo socha spravedlnosti, přičemž Jehlička ma k pravdě a spravedlnosti hodně daleko. Je namočený v kauze IPB, stýká se s mafií a taky se po něm střílelo. V severních čechách, odkud pochází, byl hodně známá postavička, na kterou má dost lidí ještě dnes neblahé vzpomínky a tak raději se přesunul do prahy.

    Hlavní příjem této firmy je v nelegální činnosti spočívající ve vydírání, očerňování a likvidace konkurence tzv. na zakázku, přičemž p. Jehlička se neštítí ničeho. P. Jedlička rád používá názvy jako centrální registr nebo protikorupční linka, přitom to je linka jeho vlastní, která zveřejní za co J.J. zkasíruje ať je to pravda nebo ne, protože než dojde k soudu poškozená firma už je v konkurzu a CERDu to stále prochází.

    7. 7. 2016 23:40 redakčně upraveno, důvod: Porušení pravidel diskuzí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).