Hlavní navigace

Názor k článku Cena energií poroste, začněte šetřit doma od Mex - Co to plácáte? Máte typickou čecháčkovskou vlastnost -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2008 9:43

    Mex (neregistrovaný)
    Co to plácáte?

    Máte typickou čecháčkovskou vlastnost - nadávat za všech okolností na všechno, ale žádná snaha o vlastní přičinění ke zlepšení a mě budete urážet přirovnáváním ke komunistům. Výborně!

    Nikam jsem vás nevyvážel, ale jen jsem se podivoval nad tím, proč tu zůstáváte, když tady nenajdete nic dobrého a všechno výborné vidíte jen za hranicemi.

    Já jsem na současnou vládu nasrán a považuji ji za bandu diletantů a prospěchářů, ale abych svou vlastní zemi šmahem přirovnával k Balkánu v jeho negativním slovasmyslu, toho jsem dalek.

    Nevím, jaké ekonomické vzdělání máte, abyste rozumněl zákonitostem monopolnílch, monopolistických a oligopolních struktur, které tak kritizujete (krituzují je i ekonomové, ale poněkud jinak než vy), ale kdybyste se o to více zajímal, tak byste zjistil, že nejde o chování poplatné pouze našemu maličkému trhu, ale platí v případě obdobného rozložení sil kdekoliv.

    Jo a k té spotřebě - je mi úplně u prdele, jestli kapitalista zvýší při snížení spotřeby cenu, aby si zachoval své zisky. Ekologické myšlení a chování s tímhle nemá nic společného. Nebo vám snad připadá převelice chytré a vůči budoucím generacím zodpovědné plýtvat vším jen v zájmu zachování nižší ceny za spořtřebovanou jednotku? Podle mého mínění je to zhovadilost prvního řádu.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).