Hlavní navigace

Názor k článku Cena bytů a nemovitostí v době krize klesá, ale některé nemají moc šancí na kupce od anonym - A jestli si vzpomínáte, jak nám při převratu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 4. 2009 15:00

    anonymní
    A jestli si vzpomínáte, jak nám při převratu slibovali, jak bude vše levné, že jen komunisti vyráběli a prodávali draze, že podnikatelé budou tlačit na ceny, aby v konkurenci bylo vše nej nej nejlevnější?
    Zatím platí přesný opak: vyrobit/prodat co nejdráže. Budou-li se v tom angažovat ještě mafie, může se stát, že milionový byt bude stát milionů 10 a za chleba místo 23 korun za bochník budou chtít 2300.
    Postavit si vlastní - ale i tam vysoké ceny stavebních materiálů neovlivníte. Já osobně třeba rekonstruuji vlastními silami, na co nestačím, na to musí nastoupit meloucháři, a mohu vás ujistit, že obchody sice jsou plné zboží, ale takového, co zrovna nepotřebujete, nekvalitního nebo předraženého. "Výhodou" socialismu třeba bylo, že spočítal-li jste blbě kachličky, v dané pětiletce se je podařilo dokoupit. Dnes když je spočítáte blbě, tak je za 14 dní už nedokoupíte.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).