Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Bylo socialistické podnikání zlatým dolem? od Občasný diskutér - Moc pěkný článek, děkuju! Pamatuju si jak to bylo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2019 9:48

    Občasný diskutér (neregistrovaný)

    Moc pěkný článek, děkuju!
    Pamatuju si jak to bylo za komunistů pokřivené a v tehdejším podnikání uspěli jen křiví -editováno- a byla to norma. Ne že dneska by to bylo čisté ale oproti tehdejší době je to paráda. A to říkám i s tím že nám vládne estébák a -editováno- podnikatel Babiš, na hradě sedí ožralý ruský agent a majitel drahých koní pan K. nás tahá do čínské řitě aby mu tamní komunisti povolili lichvářské půjčky - i tak je to desetkrát lepší než za těch -editováno- komunistů.

    8. 11. 2019 11:26 upraveno moderátorem, důvod: Vulgarismy.
  • 9. 11. 2019 7:55

    pepa (neregistrovaný)

    Souhlasím s vámi, že za bolševika uspěli hlavně křiví, což se potvrdilo po roce 89, kdy drtivá většina těchto "podnikatelů v masně, zelenině, hospod" se vůbec nechytila. V další části vašeho příspěvku nerozumím tomu, jakou souvislost s tím mají Zeman a Babiš. Jednak přes 90% dnešních podniků jsou soukromé a Zeman s Babišem na jejich rozhodování mají nulový vliv, jednak Babiš byl za totáče v Maroku a se zelináři, masem a hospodami měl kontakt leda na dovolené v ČSSR po dobu několika týdnů v roce a Zemana stíhala StB za protirežimní aktivity. Dnešní pomlouvačná kampaň proti Zemanovi a Babišovi pochází hlavně od politických stran, které prohrály v posledních volbách a nemohou to vydýchat. Mně, apolitické osobě jsou oba ( Zeman a Babiš) ukradení, zrovna tak, jako celá pražská kavárna.

  • 12. 11. 2019 7:45

    aster (neregistrovaný)

    U nás je zahradnictví, které fungovalo za totáče a funguje pořád. Je to rodinný podnik a makají všichni a ne málo. Otázka je, komu člověk, jako vy, říká křivák...další otázka je, co vy o tehdejším podnikání doopravdy víte - moc toho nebude, co? Plivat na někoho je snadné - hlavně na anonymní diskuzi - v reálu byste chytil po držce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).