Hlavní navigace

Názor k článku Bydlet v bytech s regulovaným nájmem bude časem luxus od benzin - Protože nevlastním dekret na regulované nájemné, rozhodl sem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2009 16:34

    benzin (neregistrovaný)
    Protože nevlastním dekret na regulované nájemné, rozhodl sem se zkusit štěstí s přídavkem na bydlení. Jsme v bytě tři a konečně (dá to opravdu hodne shánění) sem sehnal 2+kk 40m s energiema za 11 000 (v Praze), což už se skoro blíží státní normě pro Prahu (10 140). Takže s trochou dobré vůle bych se nějak dohodl s majitelem abychom se dostali na normovaný nájem a tak bych eventuelně mohl dosáhnout na příspěvek. Ale OUHA je potřeba mít v nemovitosti trvalé bydliště. Nevíte ktery ..... to vymyslel? Pro koho sakra ten příspěvek na bydlení je? Pro ty kdo už sou dost bohatí na to, že vlastní vlastní nemovitost? Nebo pro ty kdož mají dekretované bydlení a tudíž v něm i trvalé bydliště? Mně žádný majitel nemovitosti nikdy nedovolil si tam dát trvalé bydliště. A bylo by hodně divné kdyby to nějaký majitel svému nájemníkovi kdy dovolil.

    P.S.: Dost by mně zajímalo kolika lidem z Prahy se podaří sehnat 2+kk se vším všudy za normovanou cenu. Nebo je snad normou pro rodinu s jedním dítětem garsonka?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).