Hlavní navigace

Názor k článku Braňte se zdražování elektřiny. Pošlete úřadu svůj názor od Podle mě jsou ty složenky absolutní nesmysl - Podle mě je poměr cena/výkon u způsobu, který...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 2. 2016 11:54

    Podle mě jsou ty složenky absolutní nesmysl (neregistrovaný)

    Podle mě je poměr cena/výkon u způsobu, který popisujete jedna velká katastrofa, zejména, když započtu čas lítání na poštu /tedy pokud nebydlíte hned vedle pošty. Napadá mě hned několik jiných lepších řešení.

    1) založení 2 běžných účtů v CZK a EUR u FIA (vše zdarma). Převedete jednorázově z rak banky částku v EUR na EUR účet u FIA což bude zcela zdarma nebo za min poplatek. Vyměníte přes valuto.com za v podstatě středový kurz, převedete bezplatně v řádu minut na účet CZK FIO a vše zadarmo poplatíte (kartou nebo převodem).

    2) platit vše mezinárodní kartou vydanou k rakouskému účtu. Zbytek. co nejde pak dle bodu 1 nebo třeba z druhého příjmu partnera v CZK.

    3) Založit bezplatný účet v ČR, nezbytnou částku vyměnit ve směnárně a platit vše z účtu v ČR (žádné běhání na poštu).

    Složenky a platit poště výpalné, za co? Za čekání ve frontě? Dnes, kdy téměř všichni poskytovatelé všeho (interner, ele, plyn, telco...) poskytují náhled na účet a vzdálenou správu všeho...

    No, ale když se Vám chce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).