Hlavní navigace

Názor k článku Boj o bankovní poplatky může otevřít pomyslnou Pandořinu skříňku od Patrik Chrz - Co já vím, Dalibor si svoje karty opravdu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 3. 2013 8:41

    Patrik Chrz

    Co já vím, Dalibor si svoje karty opravdu platí ze svého. Ono to není tak hrozné, řadu karet je možné získat zdarma a některé z těch placených zase nabízejí bonusy, kvůli kterým se vyplatí je mít i za (vlastní) peníze.

    Já sám mám 9 karet (z toho 2 kreditní) a placená z toho je jen jedna, kde mám ale první rok poplatek odpuštěn. A to jsem nedávno dvě další kreditky rušil (z toho jedna placená).

    Názorově se shoduji s obsahem článku, myslím, že banky si, pokud prohrají, stejně vše vyberou "i s úroky" (tedy včetně nákladů na spor) od klientů. Jen bude vše (i s rezervou na další spory) zahrnuto v úrokové sazbě, jako to trvá nyní dělá Rajfka (http://www.hypoindex.cz/raiffeisenbank-zrusila-kontroverzni-poplatek-za-spravu-uveru/).

    Na rovinu ale přiznávám, že žádný úvěr nemám a přestože se domnívám, že by to nebylo spravedlivé a fér, tak kdybych nějaký měl, tak bych se asi soudit zkusil, ale ne přes právnickou firmu s kontroverzní minulostí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).