Hlavní navigace

Názor k článku Bohuslav Sobotka chce snížit chudobu. Nezchudneme všichni? (NÁZOR) od * - Sranda na tom je, že má, i když...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 9. 2015 11:40

    * (neregistrovaný)

    Sranda na tom je, že má, i když naprosto nechtěně, pravdu. 10+ let v pozici zaměstnance v malé soukromé firmě, soukromé firmě největší ve svém oboru, OSVČ + 2 roky samospráva (A i tam je to sranda, když právě díky zkušenostem jsem schopen opravit chyby dodavatele, co by "erár" stály, no zatím mám rekord na jediné technické chybě (ne chybné koncepci, tam by to bylo ještě více) 3/4 roku mého platu. Což je ale v podstatě dost smutná záležitost, kdo to dnes ve firmách v oboru dělá - absolventi bez zkušeností, zkušenější utíkají, nebo vůbec po škole do oboru nenastoupí. Navíc dnes už, a to si přiznejme, se do technických škol už vůbec nehlásí elita z ročníku. Kromě několika nadšenců. Není divu, těžká škola, vysoká odpovědnost, stres, nízké ohodnocení společenské i finanční... No, vládne tu tržní hospodářství, což si uvědomuje stále více zaměstnanců, jen zaměstnavatelé o tom nechtějí slyšet).

    No s tím bych se mezi vrcholné politiky, natož mezi jejich voliče z řad "pravicové chudiny", současných to Dušanů Jasánků, naprosto nehodil.
    Navíc nekradu....

    Ano, na Svobodné a Macha, předsedu nepravicovější strany bychom neměli zapomínat. Celý život přisátý na státním cecku, jako správný pravičák. Neumí nic, tak dělá "poradenství a výuku". Pro šťouraly, někdy přímo, někdy prostřednictvím firmy, či školy placené ze státního. Je to politruk.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).