Hlavní navigace

Názor k článku Banky zavádějí samoobslužné zóny, finanční potřeby vyřídíte kdykoli od Patrik Chrz - Já bych ty samoobslužné zóny úplně nezatracoval. Ano,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2010 7:46

    Patrik Chrz

    Já bych ty samoobslužné zóny úplně nezatracoval. Ano, nejspíš to nebude vhodné pro ty, co to s počítačem neumí, ale může se najít skupina lidí, kteří to sice s PC umí a používají ho např. v zaměstnání, ale doma ho nemají (nechtějí, nepotřebují). Ne vždy smí/chtějí přistupovat ke svému účtu ze zaměstnání a pro tyhle lidi je to zajímavá volba.
    Kdysi dávno, když jsem byl (tehdy ještě) u Živnostenské banky, tak jsem jejich samoobslužnou zónu využíval. Nejdřív se mi totiž nedařilo rozchodit IB v práci a i když se mi to později podařilo, nebyl jsem v práci non-stop :) a občas jsem potřeboval něco zadat i mimo tuto dobu. Pobočku banky jsem měl kousek, tak to nebyl problém (PC jsem tehdy neměl).
    A i když někdo PC má a IB normálně využívá, tak jako na potvoru se stane, že mu z nějakého důvodu nebude fungovat. A než chodit do internetové kavárny (krom toto že to bude méně bezpečné to navíc nebude zadarmo), může využít tuto alternativu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).