Hlavní navigace

Názor k článku Bankám se daří, miliardové zisky se stále zvyšují od XXL - Millý Joe, situace se stále více přibližuje situaci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2008 8:30

    XXL (neregistrovaný)
    Millý Joe, situace se stále více přibližuje situaci v 80. letech, těsně před sametovou revolucí. ODS i ČSSD předvedly, že vládnout neumí a že si do čela postaví všeho schopné nenažrance, kterým nestačí, když kape, ale pro vlastní prospěch prodají i vlastní matku. Jeden schová svou chamtivost za nevinně dětskou tvářičku, druhý je hulvát, jak hubu otevře.Zeman byl sice taky svéráz, ale jeho hodnocení situace sedělo. Ani jedna z těch stran nemá v čele osobnost, jen zkorumpované, popř. korumpovatelné chamtivce, což bylo jasně vidět při volbě presidenta.
    Výsledek této konstelace je ten, že:
    ODS a ČSSD voliči volit nepůjdou, alespoň ne ti obyčejní. Obě strany něco jiného krákají a něco jiného dělají, nic z toho ale není pro to, aby se zlepšila situace prostého občana.
    KSČM tito voliči volit nepůjdou, těch 40 let jim bohatě stačilo.
    Jiná alternativa není nabídnuta, takže dělají to, co se dělo v 80. letech - bojkotují volby. Pokud jste si jistě ráčil všimnout, pak volební účast je rok od roku menší. Lidi se prostě stahujou, protože tahle vláda - ať modrá nebo předtím růžová - není jejich, ta nepracuje v jejich zájmu. Pak bude stačit málo a situace vybuchne stejně, jako v listopadu 1989. Proč myslíte, že to má stát radar? Nikoli kvůli nebezpečí islámského terorismu, ale kvůli tomu, aby v případě potřeby podržel vládu modré soldatesky. Komunisti si v r. 1968 pozvali Rusáky, modrásci si pozvou Američany. To kvůli tomu, kdyby náhodou nespokojený lid vyšel do ulic, aby je bylo jak potlačit. Na moje slova dejte, předpověď pádu socialismu jsem trefil téměř přesně, čekal jsem to v r. 1990 (protože i vývoj socialismu měl své zákonitosti, jenže ne každý je viděl a znal).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).