Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Bakalářská a diplomová práce na klíč. Na kolik vás vyjde a jak moc je (ne)legální? od Tomáš Marný - Ty dnešní diplomky na téma "Význam turistiky pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2017 8:03

    Tomáš Marný

    Ty dnešní diplomky na téma "Význam turistiky pro Eskymáky", které jsou zpracovány na základě nějakého dotazníku umístěného kdesi na webu, by zvládla i mírně cvičená opice.

  • 27. 11. 2017 9:17

    Jarmila (neregistrovaný)

    Já osobně považuji za nejlepší OBHÁJENÉ práce toto:
    https://is.muni.cz/th/152930/pedf_b/Indie_-_bakalarska_prace.txt
    https://www.vutbr.cz/studium/zaverecne-prace?zp_id=101486
    Zvláště výživné je to druhé. Jako recesi bych to i brala, jako diplomovou práci ne a autora bych bez milosti ze studií vyrazila. Proti tomu jsou i plzeňská práva světovou univerzitou.

  • 27. 11. 2017 11:58

    * (neregistrovaný)

    No tak ona je to především ostuda školy. Ostuda jako... Brno.

    Tohle ať si řeší škola, je to její vizitka. A podle vizitky bude získávat vyučující a studenty. To se zase budou v Brně cítit ukřivděný vůči Praze, ale ať se laskavě podívají "ke konkurenci". Já byl před lety velmi, ale opravdu velmi příjemně překvapen úrovní absolventů pražské akády, konkrétně architektury u Přikryla. Čekal jsem... no až tak něco ubohého ne, ale čekal jsem nic moc. Nu, není MgA., jako MgA.

  • 27. 11. 2017 12:15

    Yarda (neregistrovaný)

    "...https://www­.vutbr.cz/stu­dium/zaverecne-prace?zp_id=101486
    Zvláště výživné je to druhé. Jako recesi bych to i brala, jako diplomovou práci ne a autora bych bez milosti ze studií vyrazila..."

    V mém odkazu níže jsem se téhle práce dotknul. Autor asi plným právem školu absolvoval, protože měl odvahu vykřiknout: "Král je nahý."

  • 27. 11. 2017 12:49

    * (neregistrovaný)

    Anebo s ním ošklivě vyjebali. Všechno už tu bylo...

    K batalionu byl přidělen „válečný doktor“, starý medik a buršák Welfer. Znal pít, rvát se a přitom měl medicinu v malíčku. Prodělal medicinské fakulty v různých universitních městech v Rakousko-Uhersku, i praxi v nejrozmanitějších nemocnicích, ale doktorát neskládal prostě z toho důvodu, že v závěti, kterou zanechal jeho strýc svým dědicům, bylo to, že se má vyplácet stud. mediciny Bedřichu Welferovi ročně stipendium do té doby, kdy obdrží Bedřich Welfer lékařský diplom.

    Toto stipendium bylo asi čtyřikrát větší než plat asistenta v nemocnicích a MUC Bedřich Welfer poctivě se snažil oddálit své jmenování doktorem všeho lékařství na dobu co nejvzdálenější.

    Dědicové mohli se vzteknout. Prohlašovali ho za blba, dělali pokusy vnutit mu zámožné nevěsty, aby se ho zbavili. Aby je ještě víc dopálil, MUC Bedřich Welfer, člen asi dvanácti buršáckých spolků, vydal několik sbírek velmi slušných básní ve Vídni, v Lipsku, v Berlíně. Psal do „Simplicissimu“ a studoval, jako kdyby se nechumelilo, dál.

    Až přišla vojna, která vpadla MUC Bedřichovi Welferovi hanebně vzad.

    Básníka knih „Lachende Lieder“, „Krug und Wissenschaft“, „Märchen und Parabeln“ zcela sprostě vzali na vojnu a jeden dědic v ministerstvu vojenství přičinil se o to, že bodrý Bedřich Welfer udělal „válečný doktorát“. Udělal ho písemně. Dostal řadu otázek k vyplnění, které všechny zodpověděl stereotypně: „Lecken Sie mir Arsch!“ Za tři dny oznámil mu plukovník, že dostal diplom doktora všeho lékařství, že už byl dávno zralý pro doktorát, že vrchní štábní lékař ho přiděluje k doplňovací nemocnici a na jeho chování že záleží rychlý postup, že sice měl v různých universitních městech souboje s důstojníky, to všechno že se o něm ví, ale že dnes ve vojně se na všechno zapomíná.

  • 4. 12. 2017 18:16

    Kiwi (neregistrovaný)

    Ono je trapné, že i oba posudky jsou plné školáckých pravopisných chyb, zvláště oponentský posudek co věta, to několik chyb. S tímhle bych za reálného socialismu ani neodmaturoval. Udivuje mne, že autorům není stydno se pod něco takového vůbec podepsat. Musí jít o skutečný lidský odpad.

    Opravdu je nezbytné, abychom z našich daní platili takovéto "akademiky"? Všechny tři slovní průjmy jsou jen ukázkou jalového tlachání lidí, kteří mají problémy i s pravopisem na úrovni základní školy.

    Až se zas někde budou "akademici" ozývat a profilovat se do nějaké elity národa, stačí si vzpomenout na takovéto výtvory.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).