Hlavní navigace

Názor k článku Bakalářská a diplomová práce na klíč. Na kolik vás vyjde a jak moc je (ne)legální? od Richard W. Fetter PROSBA O SDĚLENÍ PŘÍPADNÝCH CHYB - Prosím, buďte v invektivách alespoň tvůrčí, jen jste...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2017 10:24

    Richard W. Fetter PROSBA O SDĚLENÍ PŘÍPADNÝCH CHYB (neregistrovaný)

    Prosím, buďte v invektivách alespoň tvůrčí, jen jste opsala má předchozí, včerejší slova adresovaná někomu jinému, možná však právě vám - třeba jde o stále tutéž a jednu osobu - vás - stačí se přihlásit pod jinou IP adresou, jednou doma na počítači, podruhé v práci, potřetí v kavárně, počtvrté z mobilu... (Říká se, že opakovaný vtip přestává být vtipem.) Tyhle diskuse nikam nevedou, omlouvám se, že jsem diskutoval pod článkem kolegyně autorky, omlouvám se kolegyni i čtenářům - moje chyba, jen jí i jim kazím diskusi.

    Moc prosím čtenáře, pokud najdou v mých článcích (tam, v diskusi pod nimi, ty osobní invektivy tento týden zase začaly) chybu a bude jim to stát za to, aby informovali redakci prostřednictvím příslušného formuláře, taktéž prosím o věcnou kritiku, náměty na vylepšení a doplnění článku nebo náměty na další a nové témata. Odezva a názory čtenářů jsou pro mne velmi důležité. Uhlídat dnes vývoj právního řádu není snadné, taktéž nemusí být správně pochopen význam judikátu, nemusí být ani dobře - kvalitně didakticky zpracován (to je výzva pro ty, co kritizují, že přibližuji judikaturu, opravdu se o to snažím tvůrčím způsobem a ne pouhým kopírováním textu zpracovaného soudci, rád přijmu použitelné náměty na vylepšení práce). Děkuji.

    Hezký den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).