Hlavní navigace

Názor k článku Akcie v USA se začínají přehřívat. Investice dvakrát rozmýšlejte od Počítačový pologramot - Předem se omouvám za off-topic příspěvek, ale nemůžu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2014 13:22

    Počítačový pologramot (neregistrovaný)

    Předem se omouvám za off-topic příspěvek, ale nemůžu nevyužít nenadále a neočekávané příležitosti rozšířit si obzor v informačních technologiích.
    Jak si musel všimnout každý, kdo čte tuto diskuzi, řádí tu od rána nějaký frustrovaný tro(t)l, kterému k současnému okamžiku redakce smazala už asi 14 příspěvků. Dotyčný dobrák asi stále střídá proxy servery, a proto je téměř každý nový příspěvek z jiné adresy.
    O podstatě jeho sporu nic nevím a celá záležitost mě zajímá čistě z technického hlediska. Konkrétně mi jde o hlavičky příspěvků z časů 12:36, 12:44 a 13:10. Jak je možné, že někdo přistupuje z adresy bez domény, která ani nemá celou IP adresu. A lze např. podle údaje "176.10.100.---" nějak zjistit, co je to za proxy server, kdo ho provozuje, kde se nachází atd.?
    (A dotyčnému "expertovi" bych poradil dát si chvíli na čelo ručník a pak se jít projít - venku je dnes docela hezky, uleví se Vám...)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).