Hlavní navigace

Názor k článku 5 hříchů proti finanční gramotnosti, které nás připravují o peníze od P2010 - U sve banky mam vsechny sluzby zadarmo, tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 9. 2015 16:27

    P2010 (neregistrovaný)

    U sve banky mam vsechny sluzby zadarmo, tak jak je uvedeno v sazebniku, nevim o cem bych smlouval. Od mobilnich operatoru me zajima jen mobilni internet a tam je nejsnazsi reseni sedy operator, opet neni o cem smlouvat, cena je hned polovicni a navic pouze za sluzby ktere chci. Stravenky nemam a auto take ne.

    Naopak tahle kultura dvojich cen je prave smlouvanim podporovana. Smlouvat pisemne je problematicke, abych kvuli tomu nekam jezdil mi neprijde efektivni a telefonem zasadne nic neresim, ani ho nemam. Za chvili bude u vseho vychozi cena nekonecno a smlouvanim se dostanene nize. To prece nema zadnou logiku. Leda snad podpora produktu: pronajem smlouvaciho konzultanta :-)

    Ja se proste nerad s nekym o necem vybavuju. Budto je verejna (v pisemne forme !) informace platna a zajimava nebo at tahnou do haje. To plati i o firmach kde je "cena na dotaz". To jsou pro me presne ti smejdi, co cekaji jak vas oberou. Kdyz jim nabidnu cenu nula, nesouhlasi. Tak proc se ptaji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).