Hlavní navigace

Názor k aktualitě Česká spořitelna dá za otevření účtu 1000 Kč nebo zaplatí roční dálniční poplatek. Má to jednu podmínku od Strnisko - Zkusil jsem přes Kapitol dnes a šlo to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 1. 2023 22:50

    Strnisko

    Zkusil jsem přes Kapitol dnes a šlo to velmi rychle. Z České spořitelny mě kontaktovali asi 15 minut po ukončení hovoru s Kapitolem. Všechny dámy byly milé a ochotné, že by je až člověk rád poznal osobně někde na kafi :-)
    Účet jsem si založil sám přes internet a peníze zatím nepřišly.
    Původně jsem chtěl dálniční známku, ale ta moje má platnost až do června, jenže na eDalnice.cz si můžete vybrat platnost maximálně 3 měsíce dopředu, čili 23.dubna.
    Tak jsem nakonec zvolil tu tisícikorunu.
    Založení šlo docela bez problémů, na internetu jsem se přihlásil hned.
    Ale George v mobilu nějak zlobil, asi čtvrtý pokus vyšel. Vždy jsem odeslal nějakou SMS, kterou to požadovalo a pak nic, George nepokračoval. Možná však moje chyba, nevím.
    Nakonec jsem si přepnul, aby přihlašování probíhalo přes George a ne přes SMS, které stojí 2,50 Kč. Očekávám tedy na konci měsíce vyúčtování od spořky, kde mi tyhle aktivační a ověřovací/přih­lašovací SMS pěkně naúčtují. Bylo jich aspoň 20. Ale za tu tisícovku to pořád stojí. Uvidíme... řekl slepej :-)
    Každopádně děkuji autorce/autorovi článku, za upozornění na tento benefit. Každá koruna dobrá.

    23. 1. 2023, 22:54 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).