Hlavní navigace

Názor k aktualitě Češi sní o domku se zahradou, hypotéky se ale bojí od Intri - Což o to, developeři i finanční domy velice...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2013 11:44

    Intri (neregistrovaný)

    Což o to, developeři i finanční domy velice dobře vědí, jak by se daly podpořit mladé rodiny, ale o to jim ani trochu nejde. Jediné, co oni chtějí, je mít minimálně 50% zisk z půjčky (půjčit milion, nechat si vrátit minimálně milion a půl). O mladé rodiny se má starat především stát, protože mladá rodina je to, co stát dokáže přivést k prosperitě. Ale to bohužel nehrozí v zemi, kde překročení limitu o 8 haléřů je neprůstřelným důvodem k zamítnutí přídavků na děti pro normální lidi, ovšem největší pedofilní organizaci na světě (římskokatolické církvi), nepřizpůsobivým a politikům se budou stále dávat desítky miliard.

    Peněz není ani náhodou málo, je jich více než habaděj pro všechny. Jen by se s nimi muselo zacházet alespoň trochu s rozumem. Až bude v zákoně ustanoveno, že mladý (třeba sezdaný) bude mít nárok na půjčku, ze které banka nebude mít právo inkasovat v součtu zisk větší než třeba 10% půjčené částky, pak teprve bude možné, aby mladí rostli. Ale to by holt banky nemohly mít miliardové čisté zisky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).