Hlavní navigace

Partneři soutěže

Partneři soutěže:

Profit

(www.profit.cz)
Profit - logo

Týdeník Profit je určen široké veřejnosti z řad živnostenského a podnikatelského stavu. Od jeho vzniku bylo úspěšně vydáno již 14. ročníků. Během této doby si vybudoval dobrou pověst v okruhu svých věrných čtenářů. Současným vydavatelem tohoto úspěšného ekonomického týdeníku je společnost Stanford, a. s.

Osobní finance

(www.osobni-finance.cz)
Osobní finance - logo

Čtrnáctideník Osobní finance existuje bezmála dva roky a po celou dobu své existence je zřejmě jediným českým periodikem svého druhu. Přehledne podává témata, která se bezprostředně dotýkají hospodaření s penězi z pohledu běžného člověka a čtenářům dává jednoznačné rady všude, kde je to možné. V Osobních financích se dočtete vše, co jste kdy chtěli vědět o hypotékách, leasingu, stavebním spoření a mnoha dalších tématech, ale byli jste líní shánět informace.

Mediální partneři:

Mojenoviny.cz

(www.mojenoviny.cz)
Mojenoviny.cz - logo

Zpravodajský Server Mojenoviny.cz provozuje vydavatelský koncern Vltava-Labe-Press, a.s. Obsah serveru vychází z tištěné podoby Deníků Bohemia a Deníků Moravia, které mají mezi celostátními i regionálními deníky největší průměrný náklad a více než jeden a půl miliónu čtenářů. Zpravodajství serveru poskytuje aktuální informace, převážně o dění v České republice, rozdělené do třech oblastí – republikové, regionální a okresní. Právě tímto rozdělením informací se Mojenoviny.cz zásadně odlišují od ostatních zpravodajských serverů českého Internetu.

Marketing & Media

(www.mam.cz)
Marketing a Media

Týdeník o médiích, marketingové komunikaci a kreativitě v reklamě. Jediný český člen mezinárodní sítě časopisů o marketingové komunikaci a médiích NIMM. Každé pondělí přináší nejen aktuální informace o dění v oboru, ale i podrobné a analytické články ze světa marketingu, reklamy a médií. To vše je doplněno o data a komentáře.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).