Zuzana Kalabová do ING Wholesale Banking

Praha, 12. října 2006 - Zuzana Kalabová (29) nastoupila v říjnu 2006 na pozici ředitelky marketingu a komunikace do ING Wholesale Banking. Jejím cílem je celkové zkvalitnění jak externí, tak interní komunikace s důrazem na růst akcí pro klienty. Za důležité také považuje podporu ING Wholesale Banking fondu Nadace Terezy Maxové.

Do ING Wholesale Banking přišla Zuzana Kalabová ze společnosti Accenture Central Europe B.V., kde od poloviny roku 2005 působila na pozici marketingové ředitelky a měla na starost jednak komunikaci se širokou veřejností a médii a jednak komunikaci s klienty a vnitrofiremní vztahy. Předtím působila od července 2004 do května 2005 ve společnosti Targo Holding a. s. a od července 1997 do června 2004 pracovala pro společnost Allied Domecq, spol. s. r. o. V obou posledně jmenovaných zaměstnáních získala bohaté marketingové a produkční zkušenosti.

Zuzana Kalabová vystudovala Střední ekonomickou školu v Praze a Školu hotelového managementu. V roce 2003 absolvovala kurs CIMA A. Je svobodná, hovoří anglicky a italsky. Mezi její záliby patří cestování, lyžování, golf a Formule 1.

Marketingový tým Zuzany Kalabové byl současně posílen o Evu Pipalovou, M.A., která ve skupině ING v ČR působí od října 2004, a to konkrétně v pojišťovně ING, kde byla zodpovědná za direct marketing. Eva Pipalová studovala od srpna 1997 do května 2004 v USA na Saint Mary’s University, kde během studií pracovala jako administrativní asistentka v oddělení cateringu.