Značkový leasing pro Avii

Společnosti ČSOB Leasing a Avia představily společný produkt na financování nákladních vozů Avia Leasing. Tento nový značkový produkt přináší zákazníkům především výhodu rychlého uzavírání zákaznických smluv s minimem požadovaných podkladů.

Nejvýhodnější nabídky finančních produktů a s nimi spojené výhodné sazby pojištění jsou samozřejmostí. Avia Leasing je dostupný v celé síti autorizovaných prodejců značky Avia a umožní pořízení nové Avie širokému spektru zákazníků.

ČSOB Leasing nabízí zákazníkům Avie komplexní řadu finančních produktů od finančního leasingu, přes úvěry pro spotřebitele a podnikatele HitKredit, splátkový prodej až po operativní leasing včetně jeho forem full service leasing a fleet management, uvedla u příležitosti uvedení Avia Leasingu na trh obchodní ředitelka ČSOB Leasing Ing. Andrea Kupková. Naše společnost má ve financování nákladních vozů silnou pozici a má dlouhodobé zkušenosti se značkovým financováním dopravní techniky. Našim zákazníkům nabízíme značkový leasing také na značky Hyundai, Kia, Mazda, Suzuki a Mitsubishi. Výhodou značkového financování jsou produkty šité na míru zákazníkům a distribuční síti každé značky a řada zvýhodněných obchodních akcí s různými benefity včetně výhodného pojištění. Naším cílem je, aby i zájemci o nákladní vozy Avia měli možnost využívat výhod značkového produktu poskytovaného lídrem leasingového trhu, řekla Andrea Kupková.

S novým vlastníkem zavál do letňanské Avie vítr změn a novinek, které mají vrátit tradičního výrobce lehkých nákladních automobilů zpět na domácí i zahraniční trhy. Jedním ze základních předpokladů úspěšného prodeje je zajištění financování nových vozidel, řekl výkonný ředitel divize nákladních automobilů Avia JUDr. Rostislav Ovčarik. Avia se v této oblasti rozhodla spojit se společností ČSOB Leasing, která je stabilním a silným partnerem s předním postavením na trhu finančních služeb. Výsledkem tohoto spojení je značkový produkt Avia Leasing, který je nyní standardně nabízen autorizovanými dealery značky Avia všem zájemcům o nová vozidla, doplnil Rostislav Ovčarik.

Nová obchodní aliance Avie a ČSOB Leasing je nejenom spojením tradice a kvalitních produktů obou partnerů ale i zárukou dalšího pozitivního a dynamického růstu domácí značky a tedy i dobrou zprávou pro všechny současné i budoucí zákazníky Avie.

Jan Dryák
ČSOB Leasing, a.s.