Značkové financování KIA FINANCE v ČR od ledna 2009 zajišťuje společnost UniCredit Leasing

Společnost UniCredit Leasing CZ, a. s. zvítězila ve výběrovém řízení společnosti KIA MOTORS CZECH s.r.o. a od ledna letošního roku poskytuje zákazníkům financování nákupu vozidel značky KIA pod názvem KIA FINANCE. UniCredit Leasing je rovněž oficiálním partnerem pro oblast financování dealerské sítě KIA.

Kvalita a šíře nabídky financování od UniCredit Leasing i velmi dobré zkušenosti z půlroční spolupráce v roce 2008 nás přesvědčily, abychom v této spolupráci pokračovali i v dalších třech letech. Tato smlouva opravňuje UniCredit Leasing jako jedinou leasingovou společnost na českém trhu k používání loga KIA FINANCE, říká generální ředitel KIA MOTORS CZECH Vít Pěkný.

Vozy KIA patří v České republice k desítce nejprodávanějších značek. Vážíme si toho, že můžeme rozšířit nabídku značkového financování právě o KIA FINANCE, uvedl Jaroslav Jaroměřský, místopředseda představenstva UniCredit Leasing. Značkové financování KIA FINANCE přináší zájemcům o vozy KIA výhodné podmínky financování, velmi snadné uzavření smlouvy o financování i celou šíři produktů, které má UniCredit Leasing ve své nabídce. KIA FINANCE zahrnuje finanční i operativní leasing, spotřebitelský úvěr a nově zavedenou formu financování pod označením FinAuto a FinMoto. Klient si může vybrat rovněž z výhodné nabídky pojištění.

Společnost KIA MOTORS CZECH je výhradním dovozcem automobilů KIA do České republiky. V posledních letech patří k nejdynamičtěji rostoucím značkám na trhu a slaví velké prodejní úspěchy. A to zejména díky široké a omlazené nabídce modelových řad, kombinujících evropský designový styl, kvalitu a cenovou dostupnost podpořenou unikátními záručními podmínkami. V České republice působí značka od roku 1994 a za dobu své existence prodala na českém trhu více než 30 000 vozů.