Změny v užším vedení KPMG Česká republika

V užším vedení společnosti KPMG Česká republika dochází ke změnám. Dosavadní člen řídícího výboru Bent Walde-Jensen se s platností od 1. října 2007 ujal řízení aktivit v oblasti nemovitostí KPMG ve střední a východní Evropě. Místo něj do řídícího výboru nastupuje Eva Racková, partnerka zodpovědná za oddělení Řízení rizik a poradenských služeb.

„Klienti, kteří působí ve více zemích regionu od nás očekávají, že s o ně postaráme stejně dobře v jakékoliv zemi. Abychom mohli dále zkvalitnit a rozšířit své služby, budujeme týmy odborníků s vysokou znalostí nemovitostního odvětví, kteří poskytují svoje služby nejen na místním trhu, ale také v dalších zemích střední a východní Evropy,“ vysvětluje Bent Walde-Jensen.

Eva Racková byla s platností od 1. října jmenována členem řídícího výboru společnosti KPMG Česká republika. „Je to pro mne velká pocta a jen odráží zvýšený důraz, který společnost KPMG Česká republika klade na rychle rostoucí odvětví poradenských služeb,“ řekla Eva Racková.

Bent Walde-Jensen působí ve společnosti KPMG Česká republika od roku 1992. Je zodpovědný za oddělení Vedení účetnictví a mzdové agendy a za oblast nemovitostí v rámci KPMG ve střední a východní Evropě.

Eva Racková nastoupila do společnosti KPMG Česká republika v roce1993 do oddělení Auditu. V roce 1999 byla jmenována partnerkou. V současné době je ve společnosti KPMG Česká republika zodpovědná za oddělení Řízení rizik a poradenské služby a také zastává funkci Chief Information Officer.