Změny v představenstvech dcer Erste Bank

Erste Bank Srbsko rozšířila představenstvo. Předsedu představenstva Savu Dalbokova a členku představenstva zodpovědnou za retailové bankovnictví Jasnu Terzić doplnil ve funkci místopředsedy představenstva Slavko Carić, který bude odpovídat za obchodování s firemními klienty.

Během své profesionální dráhy založil Slavko Carić několik úspěšných společností v oblasti finančnictví a prodeje. Než nastoupil do společnosti Erste Bank Srbsko, vykonával funkci generálního ředitele přední srbské brokerské a investiční společnosti SYNERGY CAPITAL. Jeho hluboké znalosti srbského obchodního a finančního prostředí významně podpoří strategii dalšího rozšiřování firemních obchodů Erste Bank a.d. Novi Sad v Srbsku. Slavko Carić se narodil v roce 1971 ve městě Novi Sad, je ženatý a má dvě děti.

Bernadett Tátrai, členka představenstva Erste Bank Maďarsko zodpovědná za retailové bankovnictví, odchází ke konci února z banky. Ve funkci ji – za předpokladu souhlasu akcionářů na valné hromadě v dubnu 2007 – nahradí Imre Sztanó.

Imre Sztanó pracuje ve skupině Erste Bank od roku 1997. Zúčastnil se privatizace Postabank a významně se podílel na přípravě strategické spolupráce s Maďarskou poštou. Poslední dva roky byl vedoucím divize strategického managementu Erste Bank Maďarsko . Imre Sztanó se narodil v roce 1974 v Budapešti, je ženatý a má dvě děti.