Změny v ING: Alexandra Gjurić novou tiskovou mluvčí a Jan Šíbal ředitelem Employee Benefits ČR

Za externí komunikaci v ING Retail, Česká republika odpovídá od dubna 2005 Alexandra Gjurić. Řízení oddělení Employee Benefits, programu zaměstnaneckých výhod, se kterým přišla na český trh právě ING, se ujal Jan Šíbal.

Alexandra Gjurić (*1978) je v ING zodpovědná za strategii externí komunikace a zároveň má supervizi i nad interní komunikací. V oboru se Alexandra Gjurić pohybuje již 7 let, naposledy působila jako Account Manager v PR agentuře Weber Shandwick. V agentuře připravovala PR strategie a zároveň mediálně zastupovala především alternativního operátora TELE2 a pojišťovnu AMCICO AIG Life. „Naším aktuálním cílem je ING profilovat jako silnou firmu s nadnárodním zázemím, dlouholetou tradicí a produkty založenými na znalosti místního prostředí,“ komentuje své plány Alexandra Gjurić.

Jan Šíbal (*1976) pracuje ve společnosti ING, oddělení Employee Benefits, již čtyři roky. Do února 2006 působil jako Sales Manager, nyní jako ředitel Employee Benefits ČR. Employee Benefits ING jsou leaderem v oblasti zaměstnaneckých výhod na českém pojistném trhu a během své pětileté historie získaly přízeň mnoha firemních klientů. „V roce 2006 měníme dosavadní strategii a začínáme implementovat nový přístup ke klientům s cílem zatraktivnit vztah s našimi firemními zákazníky. Naší ambicí je udržet si i nadále vedoucí pozici na trhu a nabídnout našim klientům ty nejlepší služby,“ shrnuje své cíle Jan Šíbal.