Změny na nejvyšších postech ABN AMRO v ČR

Anders Ljunggren jmenován novým ředitelem ABN AMRO v České republice a Jan Spurný novým ředitelem divize Korporátních a institucionálních klientů

ABN AMRO oznamuje jmenování Anderse Ljunggrena novým ředitelem pro Českou republiku a zároveň ředitelem oddělení Finanční trhy. V obou funkcích nahrazuje Torbena Helstrupa, který se vrací do Kodaně, kde bude řídit oddělení Finanční trhy pro severské země.

Anders Ljunggren přišel do Prahy z Londýna, kde řídil oddělení Obchodování s úrokovými sazbami pro Skandinávii a Švýcarsko, a své nové role se ujal 1. května. Anders Ljunggren pracuje v ABN AMRO 12 let.

ABN AMRO zároveň oznamuje jmenování Jana Spurného novým ředitelem divize Korporátních a institucionálních klientů ABN AMRO v České republice a na Slovensku. I tato pozice byla dosud v kompetenci Torbena Helstrupa. Jan Spurný tak přebírá ke svým dosavadním povinnostem ředitele oddělení Finanční instituce a veřejný sektor navíc i odpovědnost za korporátní sféru a má tak na starosti řízení kompletního portfolia firemních klientů ABN AMRO v České republice a na Slovensku. Ve své funkci bude odpovědný regionálnímu řediteli pro západní, střední a východní Evropu.