Změna ve vedení distribučních kanálů KB

S účinností od 1.dubna 2004 bude jmenován na pozici Výkonného ředitele pro distribuční kanály KB Jan Pokorný. Michel Fenot, který tuto funkci v současné době zastává, bude zodpovědný jako náměstek generálního ředitele za distribuční síť a marketing v General Bank of Greece (GBG) - nové akvizici Société Générale Group.

Michel Fenot pracuje v Komerční bance od její privatizace, tj. od roku 2001, a jako člen Výkonného výboru se podílel na řízení transformačního procesu v distribuční síti a na zavádění nového obchodního modelu.

Michel Fenot vystudoval veřejné a soukromé právo na právnické fakultě v Nancy. V Société Générale pracuje od roku 1970. Zastával různé pozice jak na centrále, tak v distribuční síti ( např. V Lille, Paříži, Rouenu, Caen, Marseille, Toulouse). V roce 2001 byl jmenován Výkonným ředitelem pro distribuční kanály KB.

Jan Pokorný absolvoval ČVUT a studium MBA na chicagské univerzitě GSB. V Komerční bance pracuje od roku 1991. V letech 1999–2000 působil jako náměstek generálního ředitele a člen představenstva IKS KB. Členem Výkonného výboru KB je od roku 2002.

Marie Petrovova
Tisková mluvčí KB